LEDENDE

PÅ STORYTELLING

OG EVENTS

Om oss


Vi er et kreativt kommunikasjonshus med to kjerneområder:

  • Nord-Norges ledende selskap på større konferanser og events.
  • Markedsleder på kommunikasjon for sjømatbedrifter og andre større selskaper i nord.

I mai 2020 etablerte vi datterselskapet Moloen Media, spesialisert på tradisjonell film, 360-graders video og VR. Moloen Sustainability AS kom til i juni '22, et datterselskap som produserer bærekraftsrapporter og bidrar med konsultering innen bærekraft. Siste skudd på stammen er Moloen People AS som hjelper næringslivet med rekruttering.Hva gjør vi?

  • Vi produserer konferanser, events, film, digital-kommunikasjon, messe-stander i Norge og i utlandet.
  • Vi formulerer budskap og gjør målgruppe-spissing, med treffsikkerhet til ønsket målgruppe.
  • Vi kombinerer skreddersydd historiefortelling med en unik teknisk formidlings-kompetanse, som sikrer ROI på alle plattformer for våre kunder.

Hvordan topper vi laget?
Vi har kontor i Tromsø, men med Norge og Europa som arbeidsområde.
Vi har skapt en nordnorsk robusthet gjennom et nettverk av selskap i regionen som alle har fokus på kvalitet, og som har levert gode resultater over tid. Vi samler ulik kompetanse og spesialkunnskap under en paraply, det sikrer kvalitet og gir en unik, dynamisk evne til å tilpasse ressurser i henhold til behov.


Bærekraft – lokal og global på samme tid
Vår geografiske plassering langt mot nord, med kunder med globale produkter fordrer et sterkt fokus på bærekraft. Dette går hånd i hånd med vår leverandørstrategi om å handle lokalt men å levere kvalitet på et internasjonalt toppnivå.
I vårt økosystem av leverandør-bedrifter skal alle selskapene kunne skape sikre arbeidsplasser med givende og utviklende arbeid.


Sammen med våre kunder og leverandører leverer vi prosjekt som utfordrer, rører og berører!


Noen referanse-prosjekter

Bak MoloenDaglig leder
Thorstein Klingenberg

Daglig Leder
918 18 943
thorstein@moloen.no

Over 10 års erfaring med liveproduksjoner og er en av landsdelens fremste AV-teknikere med små til veldig store arrangementer bak seg, deriblant Næringslivsdagen, Torskefiskkonferansen, Haugesundkonferansen, Agenda Nord-Norge, årskonferansene til Lerøy Aurora, Sjømat Norge, EWOS, NHO Troms & Svalbard, og mange flere. Unik forståelse på å integrere innhold på ulike tekniske flater. Lang erfaring med selskapsdrift gjennom over 20 år.Produsent & Kreativ leder
Jon Eirik Jakobsen

Produsent & Kreativ leder
909 09 602
jon@moloen.no

Siden 2017 etablert som den ledende formidleren for havbruksbransjen i nord. Med filmer for bl.a. Lerøy, Kleiva Fiskefarm, Brødrene Karlsen, Ewos m.fl.. I tillegg produsert og skrevet manus for komplette visningssenter på Skjervøy for Lerøy Aurora, og ferdigstiller nå Arctic Salmon Center for det Mitsubishi-eide selskapet Cermaq i Hamarøy kommune. Har løpende oppdrag for en rekke havbrukskunder som Norges Sjømatråd, Lerøy Aurora m.fl.Produksjonsleder
Veronica Stensrud

Produksjonsleder
909 09 602
veronica@moloen.no

Veronica Stensrud har en Bachelor i fine arts med lang innspillings og produksjonsledererfaring fra TV bransjen i USA og Norge. Produksjoner som Idol, Skal vi danse, Senkveld med Thomas og Harald, og Norske Talenter. Tidligere prosjektleder for VG-lista konsertene med ansvar for framdrift av produksjon, all logistikk, økonomi og personell.

Kundereferanser

Renate Larsen
Administrerende direktør
Norges Sjømatråd

Vår erfaring med Moloen i den kreative prosessen, bygging og gjennomføring er utelukkende positiv. Leveransene ble levert innenfor tidsfrister, og dialogen var utmerket.

Kurt-Einar Karlsen
Administrerende direktør
Lerøy Aurora AS

Lerøy Aurora AS har alltid vært svært tilfredse med service, profesjonalitet og kvalitet på alle leveransene fra Moloen AS. Filmer og andre produksjoner knyttet til storytelling har bidratt betydelig til bedre forståelse av Lerøy Auroras virksomhet som helt klart har medført et forbedret omdømme.